dissabte, 5 de gener del 2008

inici 2008

E.30 - GENER:

Comencem 2008 amb la típica restructuració de continguts; la carpeta '2007' ha estat creada amb èxit per emmagatzemar tot el que vam fer l'any passat. Ara toca començar quasi de nou, i que d'aquí un any poguem omplir una carpeta amb el títol de '2008'. Total, que benvinguts al quart any d'EUROPA.

Com veieu, també hem afegit noves il·lustracions a les lletres que omplen EUROPA. Com sempre, l'artista és MRR (vielen dank!). Si feu un tomb per les pàgines d'aquesta web, veureu els "dibuixets". De moment, tenim també algunes notícies noves, cap entrevista nova, i alguna review de disc. Com a 'Disc del mes' de gener, hem escollit el recopil·latori 'Endzeit Bunkertracks [act III]', per haver-nos omplert de bona música el final de 2007. Poc a poc aniran sortint les grans obres d'aquest 2008 (no hi ha millor manera que començar amb el nou de UnterART, 'Memento'). També hi haurà Unheilig, Colony 5 i molts més.

Però al gener és obligat parlar del que ha sigut el millor de 2007. Ja sabeu que vam organitzar una votació per que entre tots decidissim el 'Millor disc de 2007'. La votació es va fer a través del nostre Bloc i el resultat el podeu trobar aquí. Cal dir que a la votació (amb un total de 15 vots!!!) cal afegir també el meu vot. Amb això, veiem que almenys 15 persones han llegit EUROPA durant el passat mes de desembre; un mes que, la veritat sigui dita, no vam actualitzar gaire aquesta web.

Ara, un cop passat el temps de menjar, beure i somriure més que mai, torna la vida; torna un altre any. Benvinguts de nou a EUROPA. Esperem que aquest any que ara comencem sigui, almenys, tan positiu com l'anterior. Tot això ha sigut només un retrobament. Engeguem de nou. A veure com continua al febrer. Fins aleshores, que tingueu tots i totes un bon inici d'any. Fins a l'E.31 - febrer!

_Jordi_