dilluns, 15 de desembre del 2008

News 12.1

+ APOPTYGMA BERZERK ja tenen quasi llest el seu nou disc. De nom 'Rocket Science', aquest nou treball dels noruecs sortirà el 23 de gener. A jutjar pel primer single"Apollo (live on your TV)" podeu preveure un seguiment en la línia de 'You and me against the world'. Pop, pop i més pop. Sembla que els temps de 'Welcome to Earth' no tornaran.
+ FRIGHTDOLL acaba de publicar el seu segon album, titulat 'Assimilation Illusion'. El disc està publicat exclusivament per Quantum Records. 'Assimilation Illusion' conté 11 tracks excepcionals. No esperis més a comprar-lo (visita: www.frightdoll.com).
+ "La cultura hauria de ser gratuïta". Així de clars es pronuncien STURMREACKTOR. Per aquest motiu, regalen el seu primer EP 'Fallout' (sota la llicència de Creative Commons). Entra a la seva pàgina web i descarrega-te'l. Del millor que pots escoltar actualment, impressionant. Ja que els Apoptygmus fan pof... STURMREAKTOR!!
+ A última hora, els finesos BEATI MORTUI s'han afegit als concerts de Barcelona i Madrid que faran Das Ich aquest cap de setmana.
+ Al gener veurà la llum el primer LP de SCHALLFAKTOR. El disc contindrà 11 tracks, serà publicat per Infacted Recordings i portarà de nom 'Sittenverfall'.
+ Els argentins PUNTO OMEGA també tenen llest el seu tercer disc. Es dirà 'Noche oscura del alma' i serà publicat aquest proper mes de gener a través dels segells Vendetta Music i Trisol.