dijous, 8 de gener del 2009

News 1.1

+ NOISUF-X ja té a punt el seu nou LP. Es dirà 'Voodoo Ritual' i serà publicat a finals del mes de febrer. El disc contindrà 13 temes + 2 bonus tracks (un d'ells un remix de X-Fusion). Quin mareig! Segur que 'Voodoo Ritual' et marejarà. Per cert, aquest mes pots llegir una entrevista al creador d'aquests 2 projectes a ReGen magazine.
+ Desde Europa sempre us hem donat nous noms amb bona pinta; aquí va la enèssima part: MINUSHEART. Son alemanys i, després de publicar algun tema en algun recopilatori, ja tenen llest el seu primer àlbum "Disease". Pots escoltar algun avanç al seu space.
+ Els suïssos FANOE regalen el seu primer àlbum (a tothom que se'l vulgui descarregar a través de la seva pàgina web). Ells mateixos diuen que fan "industrial electrònica rock"; així que tu mateix... És gratis. Ja no et ve d'un.
+ El senyor Rudy Ratzinger ja ha triat els remixs guanyadors del remix-contest que organitza cada any, per incluir-los al bonus-disc del nou llançament de :WUMPSCUT:. Segons les seves orelles, els guanyadors son Ustkraltor, Advent Resilience, XSRY, Erektor i VProject. Després hi afegirà tots els seus amics, i un altre disc al sac. Fuckit.
+ Els AND ONE treuran a finals d'aquest mes de gener un disc amb versions de temes dels 80s. Original? Ells creuen que sí. En aquest treball hi trobaràs versions en directe de "Small town boy", "It's a sin", "The great commandment" o "True faith".
+ El segell nord-americà Metropolis Records ha fitxat als grups Epochate (nou projecte d'un component de Dope Stars Inc.), Soman, Babyland i Eisbrecher. També De/Vision retornen al segell.