dissabte, 14 de febrer del 2009

News Febrer.09

+ "Of Faith, Power and Glory" serà el títol del nou àlbum de VNV NATION, esperat per aquest 2009. El grup també publicarà un recull de cançons o mixs inèdits i tracks en directe, titulat "Reformation EP". Entre tot això, Ronan també ha tingut temps de completar un remix per Combichrist, del tema "All pain is gone" de l'últim disc "Today we are all demons". 2009: VNV NATION!!!
+ ZEROMANCER acaben de publicar el seu nou disc, titulat "Sinners international". Un excel·lent treball que presentaran per molts països europeus, entre els quals no hi ha Espanya, evidentment. Els "teloners" d'aquesta gira seràn els grans Essence of Mind.
+ FUNKER VOGT publicaran un altre disc en directe: "Warzone K17" (grabat a la popular sala berlinesa) conté 22 temes de la banda, agrupats en 2 CDs. El disc l'editarà Metropolis Records a l'abril.
+ El dia 27 de febrer surt el nou treball de SUPREME COURT. Es tracta d'un àlbum titulat "Keep Calm + Carry On", on trobaràs una mescla de EBM, industrial i electrònica, que compta amb col·laboradors especials (com Feindflug i Claus Larsen). El disc ha estat masteritzat per Kolja Trelle (aka Soman) i serà publicat pel segell Infacted Recordings i Cop. Int.
+ El festival més industrial d'Europa, el Summer Darkness, ja ha començat a anunciar alguns dels noms que encapçalaran el seu cartell. El festival, que es celebra a l'agost de cada any a la ciutat holandesa de Utrecht, ja té en nomina a VNV Nation, Covenant, Grendel, Klangstabil, Kloq, Reaper, Modulate i bastants més... I encara falta mig any. Pots consultar les actualitzacions a la seva pàgina oficial.