dimarts, 16 de novembre de 2010

Més Destacats

HEIMATAERDE - "Unwesen"
Tornen els templaris. "Unwesen" és el nom del nou treball dels HEIMATAERDE. "Unwesen" és el seu millor treball fins la data actual. Un disc rodó de principi a final. Un disc vestit amb aquest ambient medieval, gòtic, espiritual... tret de dins una catedral. Algú no pagaria diners per veure els HEIMATAERDE tocant aquest disc dins una catedral? Com els templaris, cançons que parlen de religió, de guerra, de llegendes... Els instruments clàssics dels HEIMATAERDE: la electrònica i algun instrument medieval. A "Unwesen" però, els HEIMATAERDE apareixen més calmats, amb veus menys distorsionades i molt ben produïts. Com sempre i com ells afirmen, Heimataerde és al centre en la lluita entre el bé i el mal. Temes destacadíssims: "Gloria et Morte" i els dos primers singles "Dark Dance" i "Malitia Angelica". Pels fans, una edició de doble-CD en digipak. Aconsegueix-lo ja aquí!

DETROIT DIESEL - "Terre Humaine"
Us presentem el debut dels canadencs DETROIT DIESEL: "Terre Humaine". Alguns diran: un altre grup de harsh-electro amb veus distorsionades. Bé, vosaltres us ho perdeu. "Terre Humaine" és un disc impressionant. M'ha recordat una mica a aquell fantàstic "From abuse to apostasy" dels Amduscia. Energia, energia i més energia. Des del primer segon. No pararan, tranquils. Potser podem afirmar que, cap al final, alguna fórmula es repeteix. Però a qui li importa? A trencar-ho tot. A "Terre Humaine" hi trobaràs obres mestres com "All lost before dawn", "Serenade", "Normandy" o la mateixa "Terre Humaine". El bon so aconseguit té tota la pinta de sortir dels X-M-P Studios. DETROIL DIESEL han tingut la sort de la repercusió que implica signar amb Infacted Recordings. S'ho mereixen. D'acord... els donarem un negatiu per la portada. Però l'important és la música i aquí la pots comprar.

DE_TOT_COR - "Dead Heart" EP
I no podria tancar aquest escrit sense evitar recomanant-vos el meu primer treball: "Dead Heart" EP. Ja que, com molts sabeu, la majoria d'escrits a revistes i altres mitjans importants es paguen (tot i ser una escena poc popular podríem dir), doncs ho faig aquí. Un amic m'ha preguntat avui com anomenaria l'estil musical que engloba les cançons de DE_TOT_COR; i no sé què contestar-li. A alguns llocs he escrit industrial-alternatiu. En aquest "Dead Heart" EP hi trobareu 9 temes instrumentals i 2 amb veu. Tot i que al tracklist vegeu títols que es repeteixen (en els remixs) quan escoltis les cançons veuràs que no s'assemblen en res. Des de l'industrial fins al glitch, passant per tots els estils electrònics. Res més. Recull remixs de Soman, Statik Sky i més gent. Tot dins d'un fantàstic digipak amb un disseny espectacular. A la pàgina web de DE_TOT_COR hi trobaràs totes les maneres d'aconseguir-lo. Al 2011 arribarà el primer LP de DE_TOT_COR!