dilluns, 7 de juny del 2010

Sonar 2010: Concerts especials

Sónar es vincula a diverses institucions que formen el teixit cultural de Barcelona amb una sèrie de propostes artístiques en espais emblemàtics de la ciutat, i expandeix per primera vegada la seva oferta fins a Girona i Reus.
Sónar presenta "Constellations", un espectacle audiovisual creat especialment per al planetari de CosmoCaixa, ideat per Stephan Mathieu i Carolina Mikalef i inspirat en la música del compositor espanyol Antonio de Cabezón, de qui aquest any se celebra el cinquè centenari del seu naixement.
"Constellations" se suma als actes ja anunciats de Sónar amb el festival Grec, que mostrarà l'espectacular instal·lació "Spectra [barcelona]", de l'artista japonès Ryoji Ikeda al Teatre Grec, els dos concerts que se celebraran a L'Auditori de Barcelona, a càrrec de Cabo San Roque & Orquestra Mecànica de la França Xica i BCN216 + Cristian Vogel, Ricard Marx i Oscar Sol, i les dues cites de "Nits Sónar" a l'Auditori de Girona i el Teatre Bartrina de Reus, amb actuacions de BCN216 + Tristan Perich i Guillamino. Més info: aquí.