diumenge, 20 de març del 2011

Destacats

MISS FD - Love never dies (2011)
El mes de febrer va retornar Miss FD amb un minitreball de 7 temes. Un nou recorregut pels camps obscurs de Florida. Màquines i pianos es donen la mà per crear un ambient únic. Un nou pas endavant d'aquesta artista que es va haver de canviar de nom, però que fa poc temps va treure un primer LP ("Monsters in the industry") amb el nom de Miss FD. Poc a poc, i deixant a banda qualsevol tipus d'inconvenient, arribarà al capdavant de l'escena gòtica més electrònica. Un treball imprescindible.

END:theDJ - Fires in the shore (2011)
Encara que al tracklist vegeu el mateix títol 6 vegades, no és un maxi repetitiu. Una cançó que compta amb la presència de Tom Shear, Clint Carney i Miss FD a la part vocal, pot tenir molts punts de vista. Si la cançó és espectacular, val la pena buscar-los. Si, a més, hi afegim el bon treball de Shiv-r o Northborne en els remixs, és converteix en un treball espectacular. Una mica en la línia, la forma i la idea d'allò de Bruderschaft, celebrem l'arribada d'aquest "Fires on the shore". Esperem amb impaciència també, el disc d'aquest fantàstic músic, END:theDJ.

The .invalid - To:Dust (2011)
Tres temes per deixar constància del que pot venir ben aviat. Una mescla de metall, ebm, electro i, bàsicament, força, és The .invalid. El millor que pots fer és descarregar-te tu mateix la primera presentació oficial del grup, i decidir si t'agrada. Recomanadíssim per Europa. Esperem escoltar la continuació d'aquest "To:Dust" tan aviat com sigui possible. El més desafortunat: el nom del projecte, The .invalid... Però suposem que ja no hi ha marxa enrere. Molt vàlid!