divendres, 15 d’agost del 2008

Entrevistes [any 2006]

.TERROLOKAUST: gas.
De totes les entrevistes fetes en aquest apartat, segurament la que ens fa més il·lusió de publicar és aquesta. TERROLOKAUST és un nou projecte d'EBM-industrial i son de Tarragona. Com que EUROPA també té els seus origens a Tarragona, doncs ens encanta presentar-los per a tots vosaltres, com el millor grup espanyol del moment, amb una projecció infinita, i unes idees tant brutals com sinceres. Felicitats Ssagitar i Indio per aquest projecte.
Debuten el proper 15 de desembre en directe a la sala KGB de Barcelona, al costat de Das Ich. Aviat treuran al mercat el seu primer treball 'GAS'. I segur que en un futur no molt llunyà, els veurem de gira per Europa. Arriba TERROLOKAUST, senyors i senyores, que no us agrafi desprevinguts. Disposats a lluitar ells, i vosaltres disposats a llegir aquesta entrevista.

Entrevista TERROLOKAUST

Interview TERROLOKAUST (english version)

.ZOMBIE GIRL: humor, horror i rock'n'roll.
En un principi, haviem pactat fer la entrevista amb Renee Cooper-Komor, cantant de ZOMBIE GIRL. Pero com que tot el que implica a ZOMBIE GIRL es cosa de parella, Sebastian Komor s'ha afegit a la entrevista i ha sigut ell qui ha portat la veu cantant. Us explico: Seb i Renne son un matrimoni casat amb la música. Ell té innumerables projectes (Icon of Coil, Monofader...); ella és la cantant de Zombie Girl. Música i veu s'uneixen per elaborar uns tracks que invaeixen tots els clubs del planeta. Aviat, el seu primer album, que segons ens han avançat, es dirà 'Blood, Brains & Rock'n'roll'.
ZOMBIE GIRL, una de les agradables sorpreses d'aquest 2006. Un grup que ara mateix pots conèixer millor, en aquesta entrevista exclusiva per Europa. Horror, EBM i sobretot, Rock'n'roll! Molt agraïts de la seva colaboració, sinceritat i amabilitat. Davant d'això, només ens queda respecte pel seu projecte musical, i molt orgullosos de poder comptar amb seves les idees i opinions. No perdis més temps i passa't deu minuts amb ZOMBIE GIRL.

Entrevista ZOMBIE GIRL (en español)

Interview ZOMBIE GIRL (english version)

.SILICA GEL: pop futuro.
Després de 6 anys en l'escena, sembla que les coses comencen a funcionar. SILICA GEL van aconseguir fitxar per un segell important (A different drum) i ja estan preparant el segon album. Com no, han hagut de buscar-se la vida a Europa, ja que al nostre pais ningú els ha fet cas. Amb ells hem parlat de com veuen l'escena dark estatal, de música, del seu primer disc, dels concerts i del futur. Us avanço unes quantes frases interessants: "
Es curioso, pero cuando vas a clubs de este ambiente, suelen estar llenos de gente, pero cuando una banda viene a tocar es difícil ver una sala llena", "recomendamos que se escuche música". I també una altra recomanació: "assistir a concerts", ja que "es la única manera de que este tipo de música crezca". No us perdeu una interessant entrevista amb un dels millors grups de l'estat: SILICA GEL.

Entrevista SILICA GEL

Interview SILICA GEL (english version)

.In[PERFEKTION]: evilution.
In[Perfektion] és un grup portugués, format per Charlotte i Walter. Amb ells hem parlat, sobretot de música: de la música que ofereix In[Perfektion], de com aconseguir aquell so pensat, de com es l'escena dark a Portugal... En definitiva, una altra oportunitat que us oferim per conèixer grups i escenes de diferents parts del nostre continent. In[Perfektion], un dels grups que despunten a Portugal, a Europa.

Entrevista IN[PERFEKTION] (en català)

Entrevista IN[PERFEKTION] (en español)

Interview IN[PERFEKTION] (english version)

.PEARRY REGINALD TEO: sci-fi genes.
Potser és un nom que encara no ens sona massa a tots, però ben aviat en sentirem a parlar i força. Darrera del nom d'aquest projecte, s'hi amaguen, entre d'altres, noms com Ronan Harris (VNV NATION), COMBICHRIST o l'actriu Bai Ling... comenceu a tenir curiositat? Bona senyal! Es tracta d'una nova pel·lícula que s'estrenarà d'aquí poc, THE GENE GENERATION. Nosaltres, de moment, perquè comenceu a fer boca, hem parlat amb el seu director: Pearry Reginald Teo.

Entrevista Pearry Reginald Teo (en català)

Entrevista Pearry Reginald Teo (en español)

Interview Pearry Reginald Teo (english version)

.FRIGHTDOLL: emerge.
C
om explica a l'entrevista, des dels 8 anys component les seves propies cançons. No sabem l'edat que té ara FRIGHTDOLL, però sí que ja ha acabat de grabar el seu primer disc. Ara falta trobar l'atenció de la indústria de la música (segells, audiencia, clubs...). S'està obrint camí, aviat telonejarà a grups importants als EEUU i algun dia tindrà el tot el suport que es mereix. En aquesta entrevista pots llegir la seves opinions, gustos... i et diu com escoltar la seva música. Tria entre espanyol i anglès i coneix a FRIGHTDOLL!

Entrevista FRIGHTDOLL (en español)

Interview FRIGHTDOLL (english version)

.KAIAPHAS: visibles des d'ara en endavant.
DJ Zhyin i Lady Omega han donat forma a KAIAPHAS un projecte d'electrodark molt interessant que neix a Brazil. De moment, no tenen cap album al mercat, però estic segur que aviat algun segell important és fixarà en KAIAPHAS. Tan sols falta escoltar la seva primera demo (que pots trobar comentada al nostre apartat de CD reviews) per apostar per ells. Una mescla de sons impresionant i, fins i tot, una excel·lent versió de "Kuenstliche Welten" dels mestres Wolfsheim.
En aquesta entrevista per Europa, DJ Zhyin ens parla dels inicis de KAIAPHAS, de la seva música, dels seus projectes, dels seus interessos fora de la música... No deixis passar la oportunitat de conèixer un dels grups més interessants d'electrodark fora de l'àmbit europeu.

Entrevista KAIAPHAS (en español)

Interview KAIAPHAS (english version)

.[:SITD:]: sombras en la oscuridad.
Carsten, Tom i Frank son [:SITD:], unes inicials que defineixen perfectament la atmósfera de les seves músiques. Un grup que, amb només dos discos (i un fantàstic EP "Odyssey: 13"), han captivat a milers de seguidors de l'electrònica més fosca. Melodies envolvents, dramatisme... tot junt forma una sensació única que fa d'aquests tres alemanys un grup particular. Estem de sort, [:SITD:] faran un únic concert a España (a Barcelona), el proper 6 d'octubre, acompanyats per Soman. Si encara no has comprat les entrades, no sé quins motius et retenen. Sinó el millor concert de l'any 2006, un dels més recomanables.
Abans de veure'ls en directe, agraïm a Carsten, Tom i Frank, que hagin estat tan amables de contestar unes preguntes per a Europa. Una entrevista on us parlen sobretot de la seva música, de la música que escolten y de com preparen la seva visita a Barcelona. No et perdis les seves paraules ni, sobretot, el seu concert a la Sala Salamandra.

Entrevista [:SITD:] (en español)

Interview [:SITD:] (english version)

.CYBERCHRIST: pure fucking industrial.
Va ser el vocalista dels dos treballs de Virtual<>Embrace. Ara, un cop dissolt V<>E, ha començat a desenvolupar el seu propi projecte: THE CYBERCHRIST PROJECT. Jo Clarke, aka Cyberchrist, també porta a terme la DJ promo pool del Regne Unit. A més a més, té temps per escriure en alguns portals de l'escena, com Side-Line, Industrial Nation... I la seva principal dedicació és, com no, fer de DJ
.
Una entrevista on DJ Cyberchrist ens avança com és la seva música (als DJ sets i al seu grup), on explica moltes coses interesants. Llegiu-la i passareu una bona estona. A sobre, ens farà arribar 5 copies signades del seu últim DJ MIX CD, [Slave] mix, que (quan ens arribin) sortejarem d'alguna manera. Esteu al cas. Esperem que el proper any pugui venir a actuar al nostre país. Un individu molt interessant, ja veureu.

Entrevista CYBERCHRIST (en español)

Interview CYBERCHRIST (english version)

.LAHANNYA: musik, kunst und industrial.
En aquesta entrevista podràs conèixer a qui s'amaga sota el nom de LAHANNYA. Una veu espectacular, una apassionada de la música, una artista amb moltes ganes de donar vida als seus projectes y una persona que respon amb frases com "
Es un sentiment fantàstic poder tocar les teves pròpies cançons en directe i veure que durant aquell petit moment com a mínim, fas oblidar les preocupacions del dia a dia i els permet fugir a un món diferent" o "és gracies a la química entre les persones la que fa que una col·laboració funcioni i la que fa una cançó fantàstica".
LAHANNYA, amb les seves paraules, comenta la seva activitat dins l'escena: el seu projecte musical propi, com son els seus DJsets, l'ambient i l'estructura de Slimelight... Realment és una llàstima que no vingui a actuar amb Soman el pròxim octubre a Barcelona. Ens perdem el seu art, la seva música. Aquí a Europa però, tens les seves paraules.

Entrevista LAHANNYA (en español)

Interview LAHANNYA (english version)

.DJ NOX: electro world.
Italia és la campiona del món en futbol. Tens ganes de saber com és l'escena dark en aquell país? Europa t'apropa a DJ Nox, que és un dels DJs més importants en el camp de l'EBM a Italia. Responsable de la major part de las iniciatives del gènere (ElectroWorld i Italian Body Music Compilation), representa un autèntic motor de l'escena obscura italiana. En aquesta entrevista podràs conèixer millor els seus projectes, les seves aficions, com és la nit electrogòtica a Italia (per si tens la oportunitat de passar-hi uns dies), i molt més.
Per el nostre projecte Europa és un honor comptar amb les seves idees i opinions, més encara quan veus que l'entrevistat respon amb moltes ganes d'explicar coses amb tota mena de detall, orgull i vocació. Un punt de referènica a l'hora de desenvolupar l'escena, promoure activitat i diversió. Agraïment i moltes salutacions a DJ Nox. Forza Italia!

Entrevista DJ NOX (en español)

Interview DJ NOX (english version)

.DECIBEL SINTETICO: la nova industria.
Una de les frases que pots llegir en aquesta entrevista servirà per a que els DECIBEL SINTETICO s'autointrodueixin: "
animar a la gent a interessar-se més per les noves bandes d'aquí". Aquest també ha sigut un dels objectius que tenia Europa quan va iniciar el seu projecte: posar l'atenció en nous projectes. I més si són del nostre Estat. Actualment a l'escena de Barcelona van sorgint varis projectes en el camp de l'electrodark. El nostre preferit (per què amagar-ho?) s'anomena DECIBEL SINTETICO.
Fa
només un any que van donar forma a la idea. Actualment ja han debutat en directe a les capitals espanyoles i esperem que aconsegueixin aviat veure publicades les seves cançons. Amb aquesta entrevista pots descobrir un nou molt bon grup. Ells t'inviten a que els coneguis millor a través de la seva música i les seves paraules. La nova industria de la capital.

Entrevista DECIBEL SINTETICO (en español)

Entrevista DECIBEL SINTETICO (en català)

.LES ANGES DE LA NUIT: continuación de victoria.
LES ANGES DE LA NUIT son Milton, Richard i Anthony; i formen un grup de futurepop surgit de terres americanes (Florida), amb arrels varies (¿multiculturalitat?), entre elles les hispàniques. El seu proxim disc es titularà 'Piedad'. En aquesta entrevista per Europa parlen de les seves noves cançons. Una entrevista sincera, pràctica, religiosa. JA veureu que son una gent segura de sí mateixa - confien en el que fan. Si al mes passat vam recuperar i destacar la calitat del seu album debut, ara tens la oportunitat de conèixer una mica més als responsables del projecte. LES ANGES DE LA NUIT a Europa.

Entrevista LES ANGES DE LA NUIT (en español)

Interview LES ANGES DE LA NUIT (english version)

.DAVID AKELARRE: gothic rooms.
Des de que ell mateix va obrir la sala Akelarre al Poblenou de Barcelona (al 1991), el DJ David Akelarre ha punxat en la majoria de sales de Barcelona dedicades a l'electrogothic, convertint-se en un dels DJs de referència del nostre país. Apart de dedicar-se a punxar també és músic i ha estat comandant varis projectes.
Tot i les dificultats que suposa trobar espais, David Akelarre ha estat i segueix sent un dels principals promotors de l'escena de Barcelona. Recentment, va oganitzar la excel·lent idea del ElectroGothic Meeting. Tant de bo, les sales respectessin més la varietat i moltes més propostes poguessin ser posades en marxa. Aprofita els 10 minuts que seguiràs estant davant el teu PC, per llegir aquesta entrevista amb David Akelarre.

Entrevista DAVID AKELARRE

.Julia Beyer: DELIBERATELY TECHNOIR.
Julia Beyer és la cantant de TECHNOIR i una de les millors veus de l'escena electrodark. Ha fet varies col·laboracions amb gent com Rotersand, Distorted Reality, Melotron o Eternal Afflict. Amb TECHNOIR va publicar un EP i un disc cap allà al 2001. Després de cinc anys, tornen a l'escena amb un nou disc: 'Deliberately fragile', que sortirà a l'octubre.
Però Julia Beyer no només està implicada amb aquestes propostes musicals, sinó que és membre de l'equip de la revista Sonic Seducer Magazine, una de les més prestigioses i importants del gènere. A més a més, coneix bastant Barcelona. De tot això hem parlat amb ella mitjançant aquesta entrevista. Un gran plaer i esperem que sigui tan interessant per a tu com per a Europa. Esperem que sigui un bon any per TECHNOIR i el seu retorn a l'escena.

Entrevista Julia Beyer - TECHNOIR (en español)

Interview Julia Beyer - TECHNOIR (english version)

.ALBERT CODE DJ: enter the password.
Conversar mitjançant una entrevista per email amb Albert Code DJ representa un altre dels grans objectius complerts de Europa. Per molts motius, per tot el que podeu llegir a l'entrevist, però principalment, perquè ell és un dels responsables de la introducció de l'electrodark a les nostres terres. Després de molts anys, segueix al capdavant de l'escena.
Albert Code DJ repassa a Europa tota la seva activitat dins el món de l'ectrodark. Els seus projectes musicals, la seva feina com a promotor, les seves idees com a expert, experiència, aficions, discos recomanats. No queda res més que invitar-te a llegir l'entrevista i agraïr la seva col·laboració. Últimament Europa s'omple de noms importants.

Entrevista ALBERT CODE DJ (en español)

Entrevista ALBERT CODE DJ (en català)

.IMPERATIVE REACTION: Ted actions.
Ted Phelps és la persona que composa tot el material d'aquest grup: IMPERATIVE REACTION. Si no has escoltat mai la seva música, des d'EUROPA te'ls recomanem extensivament. Tenen tres discos al mercat ('Eulogy for the sick child' - 1999, 'Ruined' - 2002 & 'Redemption' - 2004), i un quart ja preparat. Aquest any estaran al WGT a Alemanya. En directe, els acompanya Clint Carney de System Syn.
A part de tot això, Ted Phelps és una de les persones més determinants de l'escena dark nordamericana. És productor, cantant, remesclador... No cal dir que és tot un honor, tenir en aquest espai de la gran xarxa, les opinions de Ted Phelps i als seus IMPERATIVE REACTION.

Entrevista IMPERATIVE REACTION (en español)

Interview IMPERATIVE REACTION (english version)

.:WUMPSCUT:: un himne clar.
Rudy Ratzinger és :Wumpscut:. Ell ens va dir que contestaria unes preguntes a EUROPA quan estés a punt de sortir el seu nou àlbum, 'Cannibal Anthem'. Ha arribat el moment desitjat i aquí tens l'entrevista a Rudy, on parla sobre el nou disc, de la seva relació amb Catalunya, dels seus projectes i de la seva visió particular de l'escena electrodark. I ho fa amb el seu estil de contestar entrevistes: amb respostes curtes, clares i sinceres. Sense cap voluntat d'amagar res, i sense extendre's amb cap paraula buida.
Sota el nom de :Wumpscut: cada any ens ofereix un nou àlbum i 2006 no havia de ser l'excepció. I encara que ell no ho vegi així, personalment crec que és un fet admirable, ja que la seva obra és constant i plena de qualitat. Tots els seus discos formen part d'una de les millors discografies de l'escena. La nova entrega es diu 'Cannibal Anthem' i ningú se la perdrà. Obessionats amb :Wumpscut:. Tampoc cal que et perdis l'entrevista: la pots llegir en anglès (idioma original) i, com no, en català!

Entrevista :WUMPSCUT: (en català)

Interview :WUMPSCUT: (english version)

.DJ FURTHER: més enllà de punxar discos.
Uns dies després de portar-vos un dels DJs més consagrats dins el panorama electrodark, ara és el torn de les idees noves, de les propostes que s'estan fent un lloc en l'escena i, com no, interessant a parts iguals. DJ FURTHER ens ha explicat la seva particular visió de l'escena que coneix prou bé. Ell està involucrat en l'escena electrodark de moltes maneres. I, a part d'això, en altres varies mogudes (disseny web, cyberjoieria, hacklabs, etc.). Com a DJ, ha punxat en diferents llocs de la geografia espanyola, i també al famós 'Infest' al Regne Unit.
Com vam comentat de bon principi, l'objectiu d'aquest apartat d'entrevistes, no és conversar amb els típics noms que estan d'actualitat perquè publiquen nou treball, o coses per l'estil. La prioritat és donar una visió el més àmplia possible sobre l'escena, tant local com europea, com mundial. I, personalment, crec que aquesta conversa amb DJ FURTHER és un gran pas endavant. Aprofito, des d'aquí, per a felicitar-lo per la seva tasca i esperem que això serveixi per a que el conegueu una mica més. No pot ser que els anglesos els hi soni més el seu nom que als catalans.

Entrevista DJ FURTHER (en català)

Entrevista DJ FURTHER (en español)

.DJ REXX ARKANA: bruderschaft music.
Finalment ho hem aconseguit: tenir a DJ REXX ARKANA a la pàgina d'EUROPA. Un clàssic de les sessions d'electrodark als Estats Units, i un
dels DJs més populars de l'escena de música electrònica fosca mundial. DJ REXX ARKANA és també l'iniciador del projecte, amb caires benèfics per la lluita contra el càncer, Bruderschaft. Aviat publicarà més cançons sota aquest noms, amb més convidats de luxe.
A part de tot això, i de dedicar molt de temps a les seves dues filles, també té temps per esdevenir la meitat de FCFG820, el seu grup de EBM-industrial, junt amb DJ Dräcos. De tota aquesta activitat, i dels seus projectes de futur més pròxims, parla en aquesta entrevista, que està en anglès i, aviat en català i castellà, per que l'entengueu millor. Espero que algun dia poguem veure'l punxar per aquí a prop. Si teniu diners, ell encantat! :)

Entrevista DJ REXX ARKANA (en català)

Entrevista DJ REXX ARKANA (en español)

Interview DJ REXX ARKANA (english version)

.PreEMPTIVE STRIKE 0.1: lethal music system.
Jim "The Blaster" i Cryon formen PreEMPTIVE STRIKE 0.1. Potser de moment aquest nom no us sona gaire. De fet, encara no han editat cap LP. Però el seu debut ja està grabat i aviat veurà la llum a traves de Infacted Recordings, concretament el proxim mes de març. PreEMPTIVE STRKE 0.1 son de Grècia i aviat seran una de les bones sorpreses per aquest any. Si voleu sentir petites mostres de la seva força, al seu myspace les trobareu.
En aquesta entrevista (que pots llegir en tres idiomes a partir del menú de la teva esquerra), els PreEMPTIVE STRIKE 0.1 ens parlen sobre les dificultats dels seus inicis, detalls sobre el seu disc debut, sobre l'escena a Grècia, sobre les seves aficions... Personalment, crec que aquesta és una de les entrevistes més sinceres i interessants. Des d'aquí, agraeixo la col·laboració de Jim y Cryon, i espero que el seu disc debut sigui un gran èxit.

Entrevista PRE_EMPTIVE STRIKE 0.1 (en català)

Entrevista PRE_EMPTIVE STRIKE 0.1 (en español)

Interview PRE_EMPTIVE STRIKE 0.1 (english version)

.LIGHTS OF EUPHORIA: la llum de l'èxit.
Es un plaer tenir en aquesta pagina a Torben Schmidt (alma mater de Lights of Euphoria i l'home sota la pistola de Infacted Recordings) i al cantant de Lights of Euphoria, Jimmy Machon. Just un mes després del seu concert a Barcelona, ens expliquen la seva estada al nostre país, detalls sobre el seu nou disc, el gran èxit de Infacted Rercordings i moltes coses més...
No perdis la oportunitat de llegir les paraules dels components d'aquest gran grup d'electrodark. Era un dels objectius d'aquesta web: tenir els grans protagonistes de l'escena comentant les seves opinions per tots els que les volgueu llegir. Aquest és un gran pas més. Ja saps que, al menú de la teva esquerra, pots triar l'idioma que més entenguis. LIGHTS OF EUPHORIA a Europa!

Entrevista LIGHTS OF EUPHORIA (en català)

Entrevista LIGHTS OF EUPHORIA (en español)

Interview LIGHTS OF EUPHORIA (english version)