divendres, 15 d’agost del 2008

Entrevistes [any 2007]

:ENTREVISTES durant 2007...

.LEVEL 2.0: interceptats.

Ens arriben molts noms des dels EEUU. Destacar en aquella escena no es facil, pero avui tots els llums enfoquen a LEVEL 2.0. Ells afirmen que "nomes voliem composar una cançó per escoltar al cotxe". Les coses s'han anat complicant i ara el seu segon album 'Intercept' es un dels discs mes interessants d'aquest any. No intenteu descriure el seu so, perque "odiem que ho diguin". LEVEL 2.0 es LEVEL 2.0. LEVEL 2.0 son Mike Hoffman i Matt Clennan, i aqui tens una bona oportunitat de coneixer mes sobre ells. Ells t'avisen "espero que les nostres paraules hagin inspirat a la generació industrial d'avui dia". Es moment de llegir la entrevista i inspirar-te.

Entrevista LEVEL 2.0 (catala)

Interview LEVEL 2.0 (english version)

.SIRENS LAMENT: mind and soul.

Aradia es el nom de la persona que hi ha sota el nom de SIRENS LAMENT. El seu primer treball 'Moments in Solitude' (comentat a l'apartat de CD-reviews) s'ha esgotat en molt poques setmanes, però la segona edició ja està disponible. Vols saber per què? Només cal que llegeixis aquesta entrevista i compris el primer EP de SIRENS LAMENT. Descobreix un dels projectes més interessants del costat més fosc i industrial de la música. Milions de gràcies a aquesta persona tant sincera i que fa una música espectacular. Thanks Aradia!

Entrevista SIRENS LAMENT (catala)

Interview SIRENS LAMENT (english version)

.SINMASTERS: electronica, rock & fetish.

Sempre ens interessa el que passa a Finlandia. Sempre ens ha interessat. SinMasters prove de la terra dels mil llacs (i del milió de grups de musica). SinMasters es el projecte de Jyrki Witch (de Two Witches). Hem compartit paraules amb ell i amb Zynthexia (una altra component de SinMasters, i DJ que vam entrevistar al mes de gener), per parlar del seu excel·lent nou album, sobre les seves actuacions en directe, i més coses... Una gran oportunitat per descobrir aquest projecte que acaben de publicar un excel·lent disc 'Innocence.lost'. No et defraudarà!

Entrevista SINMASTERS (catala)

Interview SINMASTERS (english version)

.FABRIKC: 100% electronic.

Des del segell ProNoize ens arriba FABRIKC, un projecte alemany de electrònica fosca (hard-ebm li diuen). FABRIKC publicara aquest mes el seu nou album, 'Impulsegeber'. I precisament estaran tocant en directe a Barcelona la nit de Halloween (amb Noisuf-X i Terrolokaust). Moment per tenir una breu conversa amb Thorsten, alma mater de FABRIKC, sobre tots aquests temes.

Entrevista FABRIKC (catala)

Interview FABRIKC (english version)

.CHROM: let your mind flow.

Un nou projecte musical creix des d'Alemanya. Ells son CHROM, Chris i Tom. I no, no fan servir veus distorsionades, només un munt de bones idees per fer-te "dance and let your mind flow", com ells mateixos diuen. Ho anomenes tu future-pop? Es nomes CHROM. En aquesta entrevista, et presentem aquest interessant projecte. CHROM, un nou nom a tenir en compte. Ara tens la oportunitat de coneixer-los una mica més. CHROM a Europa.

Entrevista CHROM (catala)

Interview CHROM (english version)

.DJ MIKE EOD: code: tanz!.

DJ MIKE EOD es un dels noms més importants en la escena elctrodark a Alemanya, i també internacionalment. Ha punxat en tots els grans festivals alemanys, i també a moltes altres grans festes europees. Resident en molts clubs on té la seva sessió setmanal, i el proper 31 de Octubre, DJ MIKE EOD a Barcelona (Demonix club). També al Octubre, la publicacio de 'Extreme Sündenfall vol.6' (ell n'és co-compiler). Això i més, en aquesta entrevista, on DJ MIKE no s'oblida de repassar la seva actuació al festival SPKTRO a Vitoria el passat mes de Juny. Un tio simpatiquissim i que (jo de tu) no em perdria la seva sessió a la capital catalana. Moltes gràcies DJ MIKE EOD!

Entrevista DJ MIKE EOD (catala)

Interview DJ MIKE EOD (english version)

.DIORAMA: synthesize.

Aquesta entrevista a DIORAMA es va haver de dur a terme en unes condicions deplorables i lamentem no poder oferir més, tal i com ens hagués agradat, però això és el que passa quan els organitzadors del festival Castle Party són incapaços de fer la seva feina. Sort, de l'amabilitat de Torben W. i Felix M. que es van escapar de la restringidissima zona de grups i ens van concedir part del seu temps per poder fer una versió retallada del que hauria estat l'entrevista i, sobretot, des d'aquí volem donar-los les gràcies per voler contestar les preguntes de Europa.

Entrevista DIORAMA (catala)

Interview DIORAMA (english version)

.DJ De'Ath: beyond de'ath.

Al Castle Party ens vam trobar amb DJ De'Ath, qui suposadament havia d'actuar al festival. Malhauradament, cap DJ no-polac va tenir la oportunitat de punxar. De totes maneres, DJ De'Ath encara s'estima el Castell Castle, i l'any vinent té previst tornar-hi. En aquesta entrevista, podràs llegir sobre la seva activitat en l'escena electro-gòtica europea.

Entrevista DJ DE'ATH (catala)

Interview DJ DE'ATH (english version)

.BEATI MORTUI: dance music dark.

BEATI MORTUI es un nou projecte que arriba des de Finlandia, un país invaït per el metall però que, poc a poc, va incrementant la seva dosi de música electronica. BEATI MORTUI acaben de editar el seu primer treball, un CD promocional que porta el títol de 'Modus Operandi'. Cançons agressives, veus, coros, guitarres... Un projecte amb un so molt particular. Ara és moment de donar-se a conèixer i, per aquest motiu, tenen tot el nostre suport. Coneix la nova proposta finesa en aquesta entrevista per Europa.

Entrevista BEATI MORTUI (spanish)

Interview BEATI MORTUI (english version)

.UnterART: noise and grace.

Grigory, Thomas i Chris son UnterART, el grup que va publicar el millor disc l'any passat. 'Noise & Grace', el seu album debut, va ser nominat 'Disc de l'Any' quí a Europa. El proper 29 de juny, UnterART estaran tocant en directe, per primer cop a Espanya, al SPKTRO Festival, que es celebra a Vitoria. Vam pensar que era un bon moment per parlar amb ells, i aquí tens la entrevista amb un dels grups més prometedors de l'escena. Atenció que ja preparen noves cançons. Només ens queda agraïr als tres components de UnterART la seva predisposició a fer l'entrevista i animar-te a llegir les seves paraules. UnterART, grupàs!

Entrevista UNTERART (spanish)

Interview UNTERART (english version)

.JESUS ON EXTASY: bittersweet.

Fa només unes setmanes JESUS ON EXTASY eren portada de la revista Zillo, una de les més importants dins d'aquest gènere. Un mes després, apareixen a Europa. Un fet més que demostra que JESUS ON EXTASY no son com tants d'altres grups. El seu so també és particular. Només cal que escoltis 'Holy Beauty'. I, finalment, els seus concerts pinten com un espectacle assegurat. No te'ls perdis el 9 de juny a Barcelona. Com tampoc les paraules del cantant de JESUS ON EXTASY a Europa. Sense desperdici: inicis, alcohol, i moltes sorpreses... Sabem de la feina que té Dorian en aquests moments, per tant, l'agraïment per haver contestat encara és més immens.

Entrevista JESUS ON EXTASY (spanish)

Interview JESUS ON EXTASY (english version)

.FLESH FIELD: graduats.

FLESH FIELD son Ian Ross i Wendy Yanko. Després de publicar 'Strain' al 2004, portàvem molt de temps sense saber res d'aquest grup excepcional. Un immens agraïment a Ian Ross per haver contestat les preguntes de Europa, ja que està molt enfeinat. Voleu saber què han estat fent Flesh Field tot aquest tems? Si h haurà nou disc, si s'ha acabat, si tornaran algun dia, com sonen les noves cançons, si té projectes paral·lels... Llegeix aquesta entrevista exclusiva per Europa. Flesh Field son únics!

Entrevista FLESH FIELD (spanish)

Interview FLESH FIELD (english version)

.DJ GEORGE FAKINOS: get your body beat.

George Fakinos es el DJ residente en el popular club Underworld de Atenas. El es uno de los principales promotores de la escena dark griega. El proximo mes de Mayo, George Fakinos estara como DJ invitado en Undead dark club en Barcelona. Así que era un buen momento para conversar brevemente con uno de los mejores DJs europeos de la escena electronica oscura. Aprovecha estos cinco minutos para conocerle un poco más y, sobretodo, no dejes pasar esta oportunidad única para disfrutar de una de sus sesiones. Recuerda: 18 de Mayo - George Fakinos en Undead dark club (Barcelona). Get your body beat!

Entrevista GEORGE FAKINOS (spanish)

Interview GEORGE FAKINOS (english version)

.CONTROLLED COLLAPSE: una nova injecció.

CONTROLLED COLLAPSE es el nom d'un dels millors projectes musicals sorgits mai des de Polonia. Kr-lik es un tio inteligent. Ell es la persona que controla el col·lapse, un noi de només 22 anys, que ja compta amb un parell de demos, multitud de remixos a noms tant importants com NIN, Combichrist... i ara el debut: 'Injection', a la venda el 23 de març. No perdis el temps i coneix una mica més aquest interessant projecte. En breus moments, et sorprendrà; injecta't CONTROLLED COLLAPSE.

Entrevista CONTROLLED COLLAPSE (spanish)

Interview CONTROLLED COLLAPSE (english version)

.D.E.LIFE: vida sin retorno.

Como nos dice el único componente de D.E.LIFE: "esten alerta porque en México se estan generando cosas interesantes". Una de ellas lleva por nombre D.E.LIFE, un proyecto de música electrodark que dará de qué hablar. Ha llegado el momento para una nueva generación. Es hora de D.E.LIFE. Puedes conocerlo un poco más, a través de sus propias palabras, en esta entrevista para Europa, una semana antes de su debut en directo, junto a nombres como Reaper/Frozen Plasma, Combichrist y Fortification 55. Su vida ha empezado; ya no hay retorno.

Entrevista D.E.LIFE (spanish)

Interview D.E.LIFE (english version)

.Kris Rakowski: CASTLE PARTY.

KRIS RAKOWSKI es el principal organizador del festival más especial de música oscura de Europa. Tiene lugar en un castillo medieval del siglo XVI, de la ciudad de Bolkow (Polonia). CASTLE PARTY es un marco único. La siguiente edición del festival será del 26 al 28 de Julio, y ya tiene una lista inmejorable de artistas confirmados. ¿Quereis saber más? Interesante entrevista sobre cómo un encuentro de amigos se convierte en un gran festival de música.

Entrevista Kris Rakowski - CASTLE PARTY (spanish)

Interview Kris Rakowski - CASTLE PARTY (english version)

.XOTOX: einsenkiller.

Andreas Davids es el hombre que está bajo el nombre de XOTOX. Después del club hit "Einsenkiller", XOTOX empezó a hacerse cada vez más popular. Ahora, es uno de los nombres importantes de la escena dark-industrial. Dicen que sus directos son muy oscuros y potentes. Lo podreis comprobar el 31 de marzo - XOTOX en concierto en Barcelona. Pero antes, no dejes pasar la oportunidad de conocer al hombre que está detrás de las máquinas de XOTOX. Una entrevista que ha respondido amablemente, y donde habla de sus incios, de sus proyectos actuales, del futuro de XOTOX y, obviamente, del concierto de Barcelona (¡anunciando algunas sorpresas!). Thank you a lot Andy!

Entrevista XOTOX (spanish)

Interview XOTOX (english version)

.ZYNTHEXIA: dark finland.

ZYNTHEXIA es una DJ de Finlandia, que adora el EBM-industrial-electrodark-futurepop-neofolk... Ella forma parte del equipo que organiza el LUMOUS GOTHIC FESTIVAL, que se celebra en Tampere (una ciudad extremadamente preciosa!). Empezamos las entrevistas de este 2007 conociendo lo que pasa en tierras nórdicas. Es un buen momento de conocer algo más sobre la vida profesional de ZYNTHEXIA, y sobre el lado oscuro de Finlandia.

Entrevista ZYNTHEXIA (spanish)

Interview ZYNTHEXIA (english version)