divendres, 15 d’agost del 2008

Ultimes notícies a EUROPA

MAIG 2008:

.EXTREME SÜNDENFALL 7 ja està llest. La nova entrega d'aquest popular recopil·latori (confeccionat per DJ MIKE EOD torna a constar de 2 CDs, en els quals trobaràs el millor de l'escena i noves promeses. A destacar el remix que fa TrümmerFrau d'un tema dels finesos SinMasters, el projecte rus Sleetgrout, i el retorn de Robert Dope i Shnarph!.

.ENDANGER han penjat al seu MySpace alguns temes per pre-escoltar, que formaran part del seu nou àlbum. Un grup del qual feia molt temps que no sabiem res, aviat tornarà amb nou disc, que s'anomenarà 'Revolt'.

.STRAFTANZ publicaran un nou EP el 16 de maig. El popular grup alemany (gràcies al tema "Straftanz") treu el seu segon treball, que es titularà 'Tanzt Kaputt was euch kaputt macht'. A part d'aquest tema, el nou EP dels STRAFTANZ contindrà noves versions de "Burn down heaven" i "Blood in Blood out", un nou tema titulat "Nichts1", i remixs de "Tanzt Kaputt was euch kaputt macht" de gent com System Syn o Heimataerde. Si busqueu per internet també ja podeu veure el video que han configurat per aquest tema "Tanzt Kaputt was euch kaputt macht".

.MISS CONSTRUCTION es el nom de la nova criatura de Chris Pohl (Blutengel/Terminal Choice). El senyor ha sentenciat el seu projecte Tumor i ha creat MISS CONSTRUCTION, amb la col·laboració de Gordon M. (Terminal Choice). Ja està disponible (i criticat a l'apartat de reviews) el debut de MISS CONSTRUCTION, titulat 'Kunstprodukt'.

.SHNARPH! després de quatre anys de silenci, ha publicat el seu primer àlbum (va publicar l'EP 'Atmen' al 2004). SHNARPH! es el projecte de Matthias Ewald (que va publicar dos excel·lents albums sota el nom de Plastic. Ara, a través del segel Pro-Noize publica '[:laut:]LOS!', un gran treball de música industrial (aquí tens la review).

ABRIL 2008:

.BEATI MORTUI han signat pel segell alemany Danse Macabre. BEATI MORTUI son un grup finès d'electrodark, que poc a poc (fa molt temps que us els vam descobrir) estan guanyant un lloc dins l'escena obscura. Així doncs, Danse Macabre publicarà el 12 de maig el debut d'aquests nois i noies del nord, un disc anomenat 'All but dreams will die'. Si voleu, podeu veure en directe als BEATI MORTUI dins l'edició del proper Wave Gotik Treffen (Leipzig, al mes de maig).

.CLIENT publicaran ben aviat un disc de remixs. Un disc que s'anomenarà 'Untitled remix' i que és notícia ja que entre el seu tracklist trobarem a gent com UnterART, Douglas McCarthy o Die Krupps. Aquest nou treball de les noies de CLIENT surt a la venda aquest proper 11 d'abril. Curiós.

.ÜEBERMUTTER és el nom d'un bon grup de música. Capitanejat per la senyoreta Luci van Org, ÜEBERMUTTER prometen fer-se un lloc dins l'escena del rock-metal-electrònic. Si t'agraden les cançons de Unheilig, escolta el disc 'Unheil' d'aquesta gent. A Alemanya els venen molt bé.

.GLIS torna per fi a l'escena. El projecte de Shaun Frandsen torna amb velles cançons, re-treballades per Krischan Wesenberg de Rotersand. GLIS publicarà un recull de cançons fetes des de l'any 2001 fins al 2008; 15 temes sense desperdici, disponibles aquest proper mes. No te'l perdis.

MARÇ 2008:

.ESSENCE OF MIND publicaran el seu disc debut 'insurrection' el dia 9 de maig. Des de Noruega ens arriba aquest nou descobriment de Alfa Matrix, que podreu conèixer millor en la nostra entrevista exclusiva amb Essence of Mind el mes d'abril. Una mescla Combichrist o Icon of Coil, segur que 'insurrection' serà un dels discs de l'any. Aprofita per comprar l'edició de col·leccionista ara mateix.

.NACHTMAHR debutarà el 06.06.08 amb 'Feuer Frei'. Disc de l'any?

.X-FUSION ja està de retorn i és que l'activitat del senyor Jan L. és infinita. Ara ja té a punt el disc 'Vast abysm' que conmemorarà el 20è aniversari del projecte X-Fusion. 'Vast abysm' serà publicat el 18 d'abril, i comptarà amb una edició limitada a 3000 còpies que inclourà un bonus-CD 'Inner exile' amb més temes extra. Felicitats X-Fusion!

.CRISK. publicaran el proper 25 d'abril el seu nou disc, anomenat 'Machtlaut', a través del segell Alfa Matrix. 'Machtlaut' es el debut d'aquest grup alemany, després de presentar-se amb l'EP 'Das erste mal'. CRISK. aportaran temes mesclant electrònica, punk i EBM. Com no, el disc es completarà amb un remix de Leather Strip.

.JESUS ON EXTASY treuran el proper 2 de maig el seu nou disc, que s'anomenarà 'Beloved Enemy'. El disc, com quasi sempre, estarà disponible en format edició limitada, amb bonus tracks i remixs.

.ENDZEIT BUNKERTRACKS [act III] segueix al capdemunt de les llistes de ventes. El recopil·latori llançat anualment pel segell Alfa Matrix porta dos mesos al lloc més alt de les charts. On pot arribar?

.IRIS torna a l'actualitat aquest 2008. Els americans treuran un nou treball, que es dirà 'Hydra', i que contindrà 3 nous temes, un munt de remixs (amb noms com Mesh, Alpinestars, Conetik, Datguy, Benz & MD o Dan Kearley), i un DVD amb escenes de l'ultim tour de IRIS i més sorpreses. 'Hydra' surt el proper 20 de març.