divendres, 24 d’octubre del 2008

E.36 - Octubre

Diuen que més val tard que mai, així que a dia 24 d'octubre arriba l'Editorial d'aquest mes. Hi ha hagut molts canvis a EUROPA durant aquests últims dos mesos i ara podem escriure sobre tot això. El més important és que ja pots escoltar el programa de ràdio EUROPA des de qualsevol lloc del món. No és que Ona Valls FM s'hagi convertit en una emissoria equiparable a Catalunya Ràdio o totes aquestes, no... Molt millor. La radio Radio Umbria, que emet per internet, ens ha acollit i ara pots escoltar el programa de radio cada dijous de 22 a 23h. Només cal que escriguis radioumbria.com i escoltar-lo. Si no et va bé aquella hora, també te'l pots descarregar. Ja no tens excuses per obtenir la teva dosi de música industrial i electrodark.
El canvi de format (de pàgina web a bloc) ha significat que EUROPA encara pugui existir. D'aquesta manera podem actualitzar la pàgina molt més fàcilment que abans. Intentem aportar notícies setmanalment, així com les playlists dels programes de radio, CD reviews, i algunes entrevistes molt interessants (Aesthetic Perfection i Den.c.t.Bug). Hi ha molta més oferta a internet sobre aquest món, però també EUROPA té aquest petit espai propi.
Espero que ja tinguis preparades les castanyes o que coneguis una bona castanyera. El fred sembla que va arrivant. Les matemàtiques no fallen. Fins a l'E.37 - Novembre!