dimecres, 8 d’octubre del 2008

News 10.1

+ AGONOIZE publiquen un nou EP el dia 31 d'octubre. Portarà per nom 'For The Sick And Disturbed' i contindrà 5 temes nous i 2 remixs. La portada és horrible, i té títols de cançons com "Schaufensterpuppenarsch". Tot i així, els AGONOIZE no acostumen a decebre.
+ Aquest cap de setmana es celebra a Vitoria el SPKTRO festival. Dues nits d'electrodark que no et pots perdre, amb un cartell més que interessant, amb noms con Straftanz, Reaper, Terrolokaust, Suicide Commando, Nurzery Rhymes o Painbastard.
+ TRÜMMERFRAU ja tenen llest el seu àlbum debut, "Musika Mottekki", que publicarà el segell Flashpop Media. Ja el pots demanar per internet aquí. Una de les sorpreses de la temporada d'hivern. Trümmerfrau is gonna rock you now!
+ Els estonis SUICIDAL ROMANCE ja tenen a punt el seu nou EP 'A kiss to resist'. El nou treball estarà format per 5 temes nous i un munt de remixs (destaquen noms com Aesthetic Perfection o Syrian). A més a més, Suicidal Romance han aprofitat per rentar la cara a la seva pàgina web.