divendres, 24 d’octubre del 2008

News 10.3

+ MASSIV IN MENSCH publiquen un nou album. Es titula "Meanwhile back in the jungle" i, sota aquest titol tan esplèndid, podràs trobar 14 temes de música techno, club, trance, electrodark i/o industrial. A destacar la col·laboració de Mind.in.a.Box en un dels temes del disc. Tot això fa, com sempre, dels Massiv in Mensch un grup especial.
+ DE_TOT_COR ha realitzat un remix del tema "Straftanz" del grup alemany STRAFTANZ. El remix inclou nous sons i veus amb els noms dels dark-clubs de Barcelona. Ja pots demanar aquest remix al teu DJ habitual.
+ Després d'editar fa un temps l'EP "End of Love", SCHALLFAKTOR tornen. Ara treuran el seu primer LP, que s'anomenarà "Sittenverfall", a finals d'aquest any. Aviat podrem saber més detalls d'aquest disc que publicarà Infated Recordings.
+ Suposo que tots ja teniu planejades les festes de HALLOWEEN. Com sempre els dark-clubs de Barcelona ofereixen tot tipus de possibilitats. Música, disfresses, carbasses i castanyes.
+ A la web de Radio Umbria, concretament a l'apartat de UMBRIA TV, pots veure una nova emissió on et presenten 4 videoclips de grups de terres espanyoles: Silica Gel, Estatuas de Sol, Extinction Front i The Eternal Fall.