dimecres, 19 de novembre del 2008

CD reviews [11.1]

The NEON JUDGEMENT - A fashion party [live at AB Bxl] (2008)
Els llegendaris Neon Judgement van portar a la sala Ancienne Belgique de Brusel·les el seu àlbum '1981-1984'. Dirk Da Davo i TB Frank reviuen tots els seus clàssics ("The Fashion Party", "Factory Walk" o "TV Treated") amb la seva particular mescla de guitarres i electrònica. Unes 2000 persones van poder tornar a sentir aquestes primeres cançons. El disc està molt ben produït i no defraudarà a tots aquells que no hi van poder anar, i que volen tornar a escoltar aquests temes. Si podeu esperar una mica però, el 17 de gener estaran tocant a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Ll. (Barcelona). Aquest directe esta publicat pel segell Le Maquis.
Apte-per-a-fans/10
AMDUSCIA - Madness in Abyss (2008)
Tornen a escena els mexicans més guerrers del planeta. Amduscia presenten 'Madness in Abyss', un disc brut, brut, brut, on els hi hagi. Veuràs que no tenen temps per tonteries i des del primer track, ataquen amb beats agressius i sinetitzadors ràpids i d'allò més discotequers. Crits de guerra son l'ambient de fons (excessiu) d'aquest àlbum. Lletres en castellà i anglès s'alternen al llarg dels 12 tracks que presenta 'Madness in Abyss'. A més d'aquesta explosió de soroll, Amduscia acompanyen aquesta edició amb un bonus-CD amb tracks més ambientals, sense veus. Amb tot plegat, 'Madness in Abyss' aconsegueix saturar a qualsevol ment. Massa infernal, massa harsh, massa caòtic. Tot i així, aplaudim el fet de no voler repetir-se i arriscar-se a treure quelcom diferent al que era l'impressionant 'From Abuse to Apostasy'. Bones idees i males idees; però massa brut. Només afegir que "War on me" és un 10 de cançó.
5/10
AGONOIZE - For the Sick and Disturbed EP (2008)
No discutirem sobre la horrible portada d'aquest nou EP dels nois dolents de Berlin. AGONOIZE presenten al públic cinc noves cançons. A "Cut inside my soul" retrobem als grans i únics Agonoize. Si un grup t'agrada és per aquest segell particular. Immens! "Schaufensterpuppenarsch" (a part d'impronunciable) és una còpia de "Kropolalie". En canvi, "Staatsfeind" és molt més interessant. Beats més originals i una combinació de sintetitzadors exquisita. A "In Deinem Grab" ens presenten una espècie de balada (en mode nois-dolents-de-Berlin). Tanca el tema que dóna nom a l'EP, "For the sick and disturbed" que torna a ser el típic de Agonoize. Un xurro més. Els dos remixs que inclouen a aquest EP no serveixen per a res.
7/10
RINGEL S - Edelduft (2008)
El segell Le Maquis també ens fa arribar el debut d'aquest projecte del senyor Jan D’Hooghe (un ex-Vive la fete, que ara està a Implant i a 32Crash). RINGEL S ens presenta el seu disc debut, 'Edelduft', amb un total de 13 temes que podriem encabir dins els electropop. En poques paraules: cançons MOLT ambientades als 80. Bases molt poc pesades, sons analògics i lletres en alemany. Una espècie de Client en masculí. Evidentment, el senyor Jan D’Hooghe no evita incluir alguns sons trets de l'EBM que deu estimar tant. També té temps per algun tema trist i romàntic (dubto si hi ha serietat alguna en les lletres d'aquest disc). En definitiva, un bon debut de RINGEL S, encara que personalment eliminaria tres temes del disc (13 temes donen per repetir massa).
8/10