dilluns, 17 de novembre del 2008

News 11.2

+ COMBICHRIST publicaran al gener de 2009 el seu nou disc (quart ja de la seva discografia). Portarà de títol 'Today we are all demons' i ja pots escoltar algunes mostres al seu MySpace. Arriben nous sons?
+ El proper dissabte 22 de novembre toquen a la sala Apolo de Barcelona, els llegendaris FRONT 242, acompanyats del popular Chimo Bayo i Destroid (projecte de l'omnipresent sr. Meyer). Els 242 tocaran els seus greatest hits, i també podràs recordar els 80 amb el sr. Bayo. Afterparty inclosa a la sala La Capsa (El Prat de Llobregat).
+ IAMX ja ha tret un nou single. Es diu "Think of England" i sona prou bé. Esperem que el seu nou disc continui el so mostrat en 'The Alternative'.
+ El projecte sorollós CAUSTIC ja té a punt el seu nou album. L'han titulat 'This is Jizzcore' i ja et pots esperar el que hi trobaràs: soroll i més sorolls. Han col·laborat en aquest nou àlbum: Marco (XP8), Eric (Everything Goes Cold), Eric (Null Device), Brian (The Gothsicles), i Dan (The Dark Clan). Moltes gràcies!
+ Van veure que Lost Area treien un nou disc i BLUTENGEL no han pogut trigar menys. Ja pots trobar el seu nou single 'Dancing in the light' (:DDD) online. Algú espera alguna cosa diferent al que han fet sempre?