dimarts, 25 de novembre del 2008

News 11.4


+ CAUSTIC, projecte musica simpàtic per excel·lència, et regala un magnífic EP. L'anomenen "Pre-Jizz Free EP" i conté 6 tracks impressionants. Sis remixs dels seus nous temes (que aviat sortiran en forma d'àlbum "This is Jizzcore") de gent com SkinJob, Sensous Enemy o Uberbyte. No té desperdici. Bojos, enèrgics i amb gran qualitat. Impecable.


+
INVISIBLE FRONT info: "El proper dissabte 6 de desembre BARDITUS, el nou projecte dels alemanys ORPLID estaran per primer cop al nostre país i en únic concert tocant temes seus i d'ORPLID, incloent el seu darrer treball "Greifenherz". Els convidats per obrir la nit de concert seran DER BLAUE REITER, projecte dels genials terrasencs NARSILION i PERSONA amb el seu folk marcial d'acurada estètica i posada en escena". El concert tindrà lloc a la Sala DEMONIX, a les 21H. (aforament limitat).

+ El 16 de desembre LARVA publicaran el seu disc 'Voces del laberinto', a través de Adoxya Records. El disc contindrà 14 tracks. Podeu saber més d'aquest interessant projecte a través d'aquesta entrevista que els van fer els companys de Radio Umbria.