dimecres, 19 de novembre del 2008

News 11.3

+ CLIENT publicaran aviat nou disc. S'anomenarà 'Command' i sortirà a principis de 2009. Al seu MySpace ja pots escoltar una breu mostra d'un tema nou. A veure si les noies de Client fan un retorn al so menys popular del seu primer disc.
+ BRUDERSCHAFT han presentat la seva segona cançó (en 5 anys). Es titula "Return" i en aquesta ocasió la canta Tom Shear (A23). La primera versió publicada és el remix de Ted Phelps (Imperative Reaction). Trobem a faltar una mica la veu de Ronan, però és igual... "Return" és una altra obra mestra. A l'alçada de "Forever", sense dubtes.
+ Ja era hora que tinguéssim noticies de IAMBIA. Els grecs per fi publiquen nou treball. Es diu "Provocateur" i surt aquest mateix mes de novembre. Ells asseguren que han fet "10 smashing tracks". Ja ho veurem. De moment, moltes ganes d'escoltar la continuació del seu debut 'Anasynthesis'. El nou treball de Iambia, 'Provocateur', l'edita el segell Progress Productions.
+ El senyor Krischan Wesenberg (Rotersand) serà un dels DJs invitats al afterparty del Dark Christmas festival 2009 (VNV Nation, SITD i els mateixos Rotersand) que tindrà lloc a Demonix club.