diumenge, 7 de setembre del 2008

News 09.1

+ Daniel Graves (Necessary Response, Aesthetic Perfection) ja té a punt el segon LP de Aesthetic Perfection, que es titularà 'A violent emotion'. El disc contindrà el tipics 10 temes, dels quals ja has pogut escoltar 2 d'ells en varis recopilatoris ("Living The Wasted Life" o "Pale"). El disc està previst pel 26 de setembre i el publicarà Out of Line.
+ Una mica més aviat, el dia 23 de setembre surt el primer LP de MODULATE. El senyor Geoff Lee ha composat 10 temes per la ocasió, on no hi faltaran hits com "Skullfuck" o "Bass Alert". El nou disc de MODULATE es titula "Detonation" (Infacted/Metropolis). Preparat?
+ DE_TOT_COR signa amb el segell Vendetta Music. Aviat més info sobre el primer EP.
+ Ja està preparat el DARK CHRISTMAS FESTIVAL d'aquest 2008. Un cop anem oblidant l'estiu, ja podem pensant en aquests noms: VNV NATION, SITD i ROTERSAND. 13 de desembre a Barcelona.
+ Els alemanys E-THIK auto-editen el seu primer album. Es dirà "Starkeit v0.2" i sortirà al Novembre. Un dels components de E-THIK es resident al club K17 de Berlin. Segur que sona bé aquest debut de E-THIK. Estarem al tanto.
+ Un dels grups alemanys que no acaba d'enlairar-se mai es LOST AREA. Ara tornen amb "Man Machine": un nou disc sota el braç. Ells es presenten com "electro meets emotion". Tu mateix... però si BlutEngel t'avorreixen solemnement, Lost Area més.
+ Un cop ja han passat tots els festivals d'estiu, tots els grups ja envien els tipics butlletins al MySpace de "vota'm pel proper M'era Luna". Si ho vols fer, vota a qui vulguis en aquesta url: http://212.227.80.204/meraluna-umfrage/form.php
+ ANDROMEDA 5, un dels bons grups de l'escena industrial, ha tret nou disc. Es titula "Power corruption and noise" i el pots aconseguir a través de iTunes (que no se que es) i Amazon. No se si els ANDROMEDA 5 treuran aquest album en suport material. Estaria bé...
+ Els nois i noies de Vitoria ja tenen a punt la tercera edició del SPKTRO FESTIVAL. Es celebrara a la sala Helldorado de Vitoria els dies 10 d'octubre (concert de Terrolokaust, Reaper i Straftanz) i 11 d'octubre (amb Painbastard, Suicide Commando i Nurzery Rhymes). A més a més, comptarà amb la sessió de DJ Mike (de l'important club Matrix i editor dels recopilatoris Extreme Sündenfall). Els dies 10 i 11 d'octubre, cap a Vitoria!
+ Quan s'acaben les vacances Rudy Ratzinger també torna a treballar. El nou disc de :Wumpscut: per al 2009 es dirà "Fuckit". Immens!