diumenge, 14 de setembre del 2008

News 09.2

+ Imperative Reaction tornen! A l’Octubre Metropolis Records edita el seu nou LP, que es titularà “Minus All”. Els Imperative Reaction es passaran 2 mesos de gira pels EEUU (acompanyats per SITD i Aesthetic Perfection) presentant aquest nou disc. L’esperem amb moltes ganes, tots els que vam disfrutar amb “Redemption”.
+ No havien de retornar els Fortification 55? Que ha passat?
+ Wynardtage treu un nou àlbum (això no sembla una notícia). Crec que aquest home té un excés de creativitat a les seves venes. Potser s’hauria d’aturar i pensar. Ara ha ideat “The grey line”, amb cançons i remixs. Doble-Wynardtage.
+ El segell Dark Dimensions publica aquest setembre un recull de temes dels A Spell inside, anomenat “Essential”. Hi podràs trobar temes de tots els seus albums (logicament), un parell de rareses i dos temes d’avanç del que serà un nou disc (que es titularà “Loginside”).
+ També des de Dark Dimensions ens informen que Black Heaven té nou àlbum. El dia 12 de novembre va sortir “Negativ”. Black Heaven es el projecte electro-dark dos components de Mantus, Martin Schindler i la cantant Tina.