diumenge, 28 de setembre del 2008

News 09.4

+ Després d'un estiu donant voltes passant per tots els grans festivals foscos europeus, HEIMATAERDE treuran un nou single del seu últim disc. Serà de la cançó "Vater", estarà format per 5 tracks i sortirà a través de Infacted Recordings.
+ DEBOD publiquen "Burn Book". Pots escoltar el disc d'aquest grup d'electro madrileny al seu MySpace, i si t'agrada te'l venen directament.
+ Els nord-Americans Bow Ever Down publicaran el seu primer LP (es titularà "The product of my pain") aquest hivern. Si encara no has escoltat res d'aquesta gent, tenen un EP disponible ("Rise or Die"). B.E.D. pinten bé!
+ Finalment sembla que la segona cançó de BRUDERSCHAFT veurà la llum. De moment, ens haurem de conformar amb el remix de Imperative Reaction del nou tema "Return". En aquesta ocasió no cantarà Ronan Harris, sinó Tom Shear (A23). Aquest tema l'avançarà el recopilatori "Re:connected 3" d'Alfa Matrix (amb la tonta excusa de que celebren 7 anys). "Re:connected 3" sortirà al novembre i estarà format per 2 CDs i 1 DVD.
+ Ja hi ha caps de cartell pel WGT2009. Sense deixar respirar, la trobada gòtica anuncia que VNV Nation seran allà. També han confirmat a SAM i a Solitary Experiments.
+ FADERHEAD ja té a punt el "FH3". Els que l'estan venent/promocionant, diuen que es un disc molt més fosc i un to menys festiu. "FH3" sortirà a l'octubre a través del segell L-Tracks Records.